Telefonjour – alltid öppet  0660-22 06 08

Gravstenar

Vi är representant för Löbe granit. All vår personal är utbildad och har erfarenhet av gravstensutformning.

Vi hjälper er och ansvarar för ansökan till kyrkogårdsförvaltningen, montering av gravsten, inskriptioner, renovering, omslipningar, rengöring av äldre gravstenar eller beställning av nya gravstenar.

Gravstenar i glas

Ett nytt och vackert alternativ till en traditionell gravsten är gravsten i glas. På Glasgravstenar hittar du bilder.

Qr-kod på gravstenen

Med hjälp av en QR-kod och en smartphone kan man direkt vid graven besöka den avlidnes digitala minnessida på nätet. Produkten som kallas QR-bricka kan du läsa mer om och beställa här.

Gravsten

Vi har också en skrift som heter ”Stenar som berättar” som är tänkt att vara en inspirationskälla inför valet av gravsten. Läs eller ladda ner denna under Broschyrer och skrifter. För att åstadkomma en sten som berättar en historia krävs varken stor skaparkraft eller slöseri med pengar. Välkommen in till oss och hämta ditt exemplar.

Att planera sin gravsten

Tanken på att man en gång ska vila under en egen gravsten är också sådant som man skjuter framför sig. Men gör du det nu, slipper dina anhöriga sväva i okunnighet om dina önskemål den dagen du inte längre finns. Skriften ”Stenar berättar” är tänkt som en inspirationskälla inför valet av gravsten. 

Välkommen in till oss på Höga kusten Begravningsbyrå och hämta ditt exemplar av skriften.